Te Koop & Te Huur

We bieden geen lege huurplaatsen aan waar gasten zelf stacaravans of chalets kunnen plaatsen. De verkoop van stacaravans verloopt altijd via de camping eigenaar. Voor meer informatie, klik naar onze contactgegevens en bel ons gerust met uw vragen!
Wanneer u van een gast van ons een caravan overneemt is het raadzaam altijd even te informeren naar de situatie, dit om problemen te voorkomen aangezien we de laatste 3 jaar en de komende jaren aan het vernieuwen zijn. De oudere stacaravans die te koop worden aangeboden hebben geen tijdloos contract en geven we vaak een periode mee die we kunnen garanderen dat ze mogen blijven staan. Als nieuwe eigenaren is het natuurlijk fijn om daarvan op de hoogte te zijn. We blijven een gezellige gezinscamping maar willen uiteraard niet verouderen.

We zijn gestart met onze eigen Chaletbouw Nomads Dutch Chalets. Onze chalets zijn verkrijgbaar vanaf € 59.799,- Uitgevoerd in een prachtige natuurlijke uitstraling en gebouwd met duurzame en degelijke materialen. Alles gebouwd met oog voor detail, goede isolatie en degelijkheid ten top. Vanaf september/oktober 2022 is ons demomodel "Nomads Hunter Chalet" te bewonderen op ons terrein. 

We bouwen ook in opdracht, mocht u afwijkende maten of details voor ogen hebben, of wilt u een bestaand model geschikt voor mindervaliden dan kunt u gerust met ons contact opnemen. U mag van ons verwachten dat wij met u meedenken, een eerlijke prijs aanbieden en een kwalitatief hoogstaand chalet aan u kunnen aanbieden.

 

Te huur via onderstaande link:

https://airbnb.com/h/chaletkolonist

Willerby Westmoreland

Mooie degelijke Willerby Westmoreland. Deze ruime stacaravan heeft 3 slaapkamers, een gezellige ruime living met een fijne ruime keuken. Douche met cabine, wastafel en toilet. De chalet is ingericht met alles wat er nodig is voor verblijf. De chalet is uitgerust met airco, keukengerei en wordt altijd verhuurd met bedlinnen, handdoeken en keukendoeken. Reserveringen voor verhuur verlopen allemaal via de reserveringslink en via Air BNB. Hier is de agenda voor de chalet zichtbaar qua beschikbaarheid en krijgt u direct ook de prijzen per nacht in beeld.
 

 

 

Te Huur (momenteel verhuurd en niet beschikbaar komende periode)

Cosalt Coaster

Te huur via onderstaande link:

https://airbnb.com/h/cosaltchalet

Degelijke stacaravan met 3 slaapkamers, ruime living en keuken met voldoende kastruimte. 
Douche en toilet voorzien van wastafel. Eigen tuin met parkeerplek en zitje.

 

Wat er te huur is op ons vakantiepark vindt u onderstaande. Deze chalets worden verhuurd voor vakantieperiodes. Het is natuurlijk fijn om ook even een handleiding te hebben van leuke plaatsen in de omgeving. Bekijk de reisgids onderstaand:

REISGIDS

 

Atlas Everglade Te huur

Te reserveren via onderstaande link:

https://airbnb.com/h/evergladechalet
Mooie ruime chalet met puntdak, 3 slaapkamers, badkamer en ruime keuken.
Eigen tuin en parkeerplek.

Huurprijzen per maand kunnen voordeliger zijn, dit hangt af van de lengte van de huurperiode. Hiervoor kunt u ons gerust een mail sturen. Wij verhuren enkel via Air BNB!

Mindervaliden Chalet Atlas Ruby Super

Te huur via onderstaande link:

https://airbnb.com/h/atlasruby

Zeer nette en ruime chalet van 370 bij 11.50 meter. Voorzien van invalidentoilet en douche met zeer lage instap en douchestoel aan de wand. 
De chalet is voorzien van zeer fijne ruime woonkamer, keuken en 2 ruime slaapkamers waar een rolstoel in kan staan. Er is een ruim tweepersoonsbed, voorzien van linnen wat wordt bijgeleverd en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De chalet is uitgevoerd met gasverwarming op onze vaste gas aansluiting voor deze chalet, ook is er daarnaast elektrische verwarming in aanwezig dus ook in de wat koelere periodes is het hier heerlijk warm. 


De chalet heeft een mobiele airco en is uitgerust met alles wat er nodig is om te verblijven! Bij de verhuur van deze chalet zijn de handdoeken, doekjes voor keuken en douchen inbegrepen.
De tuin is bestraat en er is een fijne tuinset aanwezig, het is prima mogelijk om met een rolstoel in de chalet te komen vanwege de handige oprijlaan naar binnen.

Deze chalet is enkel te boeken via AirBNB via de onderstaande link!

 

   

 

Correspondentie adres:


Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG De Pol