Restaurant

In ons gezellige restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje, buiten de zomervakantie om zijn we ieder weekend geopend. Ook in de winterperiode is onze horeca geopend, informeer hiervoor naar onze aangepaste openingstijden buiten het seizoen. 

In onze snackbar hebben we verse ambachtelijke eigengemaakte friet en allerlei heerlijke snacks.
In ons restaurant kun je heerlijke broodjes bestellen en voor het diner is de keuze reuze. Van een soepje tot carpaccio of een heerlijke broodplank met tapenade, kruidenboter & aioli en een mooie keuze van gerechten als ambachtelijke spareribs, overheerlijke gamba's, tongstrelende zalm, biefstuk of een goed gevulde schnitzel! Sinds 2022 is er ook lekkere vis, zoals lekkerbekje, kibbeling of een heerlijke portie mosselen. De kaart is verder uitgebreid met kapsalon en broodjes shoarma!
Natuurlijk zijn de nagerechten heerlijk en divers en zit er niets voor je bij, bekijk dan eens onze ijsvitrine, gevuld met origineel Italiaans schepijs! 

Normaliter zijn we in het seizoen ieder weekend geopend vanaf vrijdag 15:00 tot 02:00, zaterdagen van 15:00 tot 02:00 en zondagen van 15:00 tot 21:00. Uiteraard in de zomervakantie iedere dag van 11:00 tot 02:00 en met goede bezetting en goede weersomstandigheden ook in overige schoolvakanties. In de herfst - en winterperiode zijn we aangepast geopend met onze horeca.

In het seizoen vanaf 1 april tot en met 31 oktober is er iedere vrijdagavond van 20:00-22:30 de gezellige klaverjasavond en daarna een gezellige cafe avond. Iedere zaterdag in het seizoen is er vanaf 20:30-22:30 wekelijks bingo van 11 rondes met mooie prijzen en veel gezelligheid.

Ons recreatieprogramma is jaarlijks via de website te vinden en te downloaden, dit kan op de welkom pagina. Ook is het in magazine op te halen bij onze receptie/horeca.

Correspondentie adres:


Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG De Pol