Nieuwe naam, Buitenplaats de Kolonist

Lieve gasten en bezoekers,

Per 1 juni 2022 is de naam van ons vakantiepark verandert. Camping de Bosrand is jarenlang een vertrouwde naam geweest. Toch vinden we het tijd voor een vernieuwing. Er verandert verder niet direct veel, we zijn de afgelopen 3 jaar aan het vernieuwen geweest, dat betekend dat we dat zullen blijven doen. Aan de gezelligheid en sfeer zal niets veranderen, we zijn blij met de fijne sfeer die we ook als eigenaren ervaren, de vriendelijkheid onderling op het park is altijd weer iets prachtigs.

De keuze van de naam Buitenplaats de Kolonist is ontstaan vanwege de missie om op ons land van 3 hectare met de mooie ven een uitbreiding aan te vragen. Deze mooie naam hadden we dan ook al 4 jaar geregistreerd maar nog niet actief in gebruik. Het sluit erg mooi aan in de omgeving waar de afgelopen jaren veel aandacht is besteed aan de Kolonie van Weldadig Oord. We zien dat er meer vakantieparken zijn die de naam Camping de Bosrand hebben ook in de omgeving wat soms voor verwarring zorgt.

Al met al zullen we onze gasten en bezoekers ook na 1 juni 2022 net zo gastvrij u graag ontvangen maar dan onder de vlag van Buitenplaats de Kolonist!