Nieuws

Nieuwe naam, Buitenplaats de Kolonist

20-05-2022

Per 1 juni 2022 wijzigt de naam van ons vakantiepark. Camping de Bosrand is jarenlang een vertrouwde naam geweest. Tijd voor een vernieuwing. Er verandert verder niet direct veel, we zijn de afgelopen 3 jaar aan het vernieuwen geweest, dat betekend dat we dat zullen blijven doen. Aan de gezelligheid en sfeer zal niets veranderen, we zijn blij met de fijne sfeer die we ook al eigenaren ervaren, de vriendelijkheid onderling op het park is altijd weer iets prachtigs.

30 april terras geopend en Take Away

23-04-2021

Op 30 april is ons terras geopend in de weekenden van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00
We zijn blij dat we u weer mogen ontvangen. Afhalen is tot 20.00 mogelijk.

 

Wees en voel je welkom!

Team Bosrand

Verhuur Stacaravans

03-02-2021

Het seizoen 2021 begint al bijna weer. We hopen dat we zonder beperkingen straks onze horeca deuren weer mogen openen. 
We zijn druk bezig met plaatsen van moderne en royale stacaravans die in de verhuur zullen gaan. Op dit moment is de Atlas Everglade te huur van 1 april tot en met oktober 2021 op wekelijkse basis. De Atlas biedt royaal plek aan maximaal 6 personen. Onderstaande vindt u meer informatie en het reserveringsformulier!

Informatie Atlas Everglade Zespersoons

Reserverings Formulier Atlas Everglade

Ontwikkelingen Buitenplaats de Kolonist

03-02-2021

Zoals de meeste gasten en bezoekers van onze camping weten zijn we sinds 2018 al druk doende met de realisatie van een nieuw te starten park, Buitenplaats de Kolonist. Helaas hebben we weinig vooruitgang hierin de laatste tijd, dit ook wegens de uitbraak van Covid-19 wat ambtelijke instanties schijnbaar erg beperkt... We hebben ook te horen gekregen dat de provincie toch liever een uitbreiding van onze huidige camping ziet dan de realisatie van een nieuw park. Zelf zien we dat anders en gaan we positief door met het plan en eventuele aanpassing is uiteraard altijd mogelijk mocht de Gemeente en Provincies daarin bepaalde voorkeuren aangegeven.

We houden zodra er goed nieuws is in verband met de wijziging vergunning een ieder weer graag op de hoogte!

Lidmaatschap Koninklijke Horeca Nederland

16-12-2020

We zijn lid geworden van Koninklijke Horeca Nederland. Reden hiervoor is dat we steeds meer horeca bieden en daarbij dan ook en lidmaatschap van de branchevereniging hoort. We juichen het ook toe dat de KHN zich in de Corona crisis enorm inzet voor de horeca ondernemers, dat is bijzonder om te zien!

Restaurant, Cafe en Terras

07-10-2020

Geachte gasten en bezoekers,

Vanaf 1 oktober 2020 hebben wij vanwege de strengere maatregelen in de horeca besloten voorlopig de horeca te sluiten. 
We hopen van harte dat al onze gasten en bezoekers onder de omstandigheden van deze Corona uitbraak vooral gezond mogen blijven. Mochten de regels versoepelen, dan zullen wij natuurlijk ook gaan kijken wat de mogelijkheden van de horeca zullen zijn in herfst en winter seizoen en onze gasten uiteraard op de hoogte stellen.

Uiteraard bent u van harte welkom om uw eigen stacaravan te bezoeken, het seizoen duurt nog tot 31 oktober 2020 voor onze seizoengasten!

Voor nu wensen wij u gezondheid toe!

Team Camping de Bosrand

SOS Toegang gerealiseerd

13-05-2020

Met ingang van begin mei is er SOS toegang op onze camping geinstalleerd op de poort. Bij een medisch noodgeval kan de ambulance altijd toegang verkrijgen, zowel overdag als ook in de nacht.

Met SOS Toegang is het niet meer nodig dat ambulancepersoneel van sleutels of pasjes wordt voorzien of moet wachten tot een beheerder de slagboom opent. In alle meer dan honderd ambulances van Witte Kruis is een beveiligde zender ingebouwd. Bij de toegang tot het bedrijf of vakantiepark is een kleine ontvanger aangebracht. Vanuit de ambulance wordt door het intoetsen van een pincode een signaal verzonden, waardoor het hek, de slagboom of de deur automatisch open gaat. Bovendien beschikt het ambulancepersoneel over een plattegrond van de terreinen of gebouwen die is opgeslagen in het navigatiesysteem. Het ambulancepersoneel hoeft daardoor niet meer – soms moeizaam – te zoeken naar bijvoorbeeld een bungalow van waaruit het alarmnummer 112 is gebeld.

Gecertificeerd voor Erkend Leerbedrijf S-BB

19-12-2019

Camping De Bosrand is vanaf januari 2020 gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf bij S-BB. Dat betekend dat wij een bijdrage mogen leveren aan het opleiden in de praktijk van jonge mensen in het Hospitality & Leisure vak en daarnaast op ons terrein mensen opleiden in het vak Hovenier.

 Correspondentie adres:


Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG De Pol