Leerbedrijf

Buitenplaats de Kolonist is leerbedrijf van SBB en wij dragen hierdoor als bedrijf aan het vakmanschap voor de branche.
Dit is een belangrijke taak en gaan ervan uit dat wij deze taak met hoge kwaliteit mogen blijven uitvoeren.

Ons bedrijf is erkend voor de onderstaande MBO opleidingen:

        ICT

Ben je een student en zoek je een plek voor je stage? Uiteraard kun je met ons contact opnemen, de gegevens vindt je onder onze contactgegevens. 

Onderstaande vind je de erkenning van ons bedrijf en de link van ons bedrijf via Stagemarkt!

Stagemarkt

https://buitenplaatsdekolonist.nl/fileupload/ErkenningSBB.pdf

Momenteel hebben we een plek voor onze ICT, deze wordt door Marius van der Ploeg waargenomen. Hij is momenteel bezig met een stukje beveiliging en finetunen van ons Point of Sale systeem, heeft intern het kantoor geautomatiseerd en is op het terrein bezig met de uitrol van Wifi Kolonist welke we in augustus moeten kunnen inzetten. Ook is de kantine en het terras voorzien van gratis wifi inmiddels. De verbeteringen op ICT gebied worden dan ook steeds meer merkbaar.

Voor de opleiding Leisure and Hospitality hebben we een spontane jongedame die stage loopt dit is Elvira Hulzebos. Zij loopt doordeweeks mee in de voorkomende werkzaamheden op ons terrein en in de weekenden neemt zij een deel waar van onze horeca en het opvangen van gasten met vragen of voor verhuur. Elvira heeft inmiddels in september 2022 haar stage afgerond naar alle tevredenheid en we wensen haar gaandeweg haar studie en straks in het bedrijfsleven veel succes toe!

We vinden het ontzettend leuk met deze jonge mensen te werken en hopen dat we hen ook binnen Buitenplaats de Kolonist een leuke en leerzame stage te kunnen bieden.

Correspondentie adres:


Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG De Pol